Petteri Auvinen ehdolle Helsinkiin

Petteri Auvinen ehdolle Helsinkiin

SDP Helsingin piirihallitus täydensi eduskuntavaaliehdokaslistaa ja nimesi 48-vuotiaan Petteri Auvisen eduskuntavaaliehdokkaaksi listan viimeiselle paikalle.

48-vuotias Auvinen työskentelee palveluneuvojana Danske Bankissa ja toimii myös työpaikkansa luottamusmiehenä. Auvinen on muun muassa Ammattiliitto Pron edustajiston jäsen, Kannelmäen seurakuntaneuvoston jäsen ja HSL:n tarkastuslautakunnan jäsen.

Työelämäkysymykset nousevat Auvisen asialistalla listan kärkeen.

– Kun keskustelen helsinkiläisten kanssa, nousee ihmisten puheissa esille hyvän arjen edellytykset. Niihin kuuluu reilun työelämän kysymykset, mutta Helsingissä puhuttaa myös asumisen hinta ja ihmisten toimeentulo. Näistä teemoista aion puhua myös kampanjassani.

Auvinen asuu Kannelmäessä ja hänellä on kaksi lasta. Luottamustehtävien myötä arki-illat vierähtävät usein kokouksissa, muta vapaa-ajallaan Petteri rentoutuu kulttuurin ja urheilun parissa. Kovassa käytössä ovat niin museokortti kuin HJK:n kausikorttikin.

SDP Helsingin piirin puheenjohtaja Pentti Arajärvi on tyytyväinen ehdokaslistaan.

– Lista on monipuolinen ja sieltä löytyy monen eri alan asiantuntijaa. Iloitsen myös siitä, että listan ikäjakauma on varsin laaja. Kampanjassamme on hyvä tunnelma ja kaupunkilaiset ottavat aktiivisesti yhteyttä. Viime lauantaina 9.2. järjestetty kampanjapäivä oli myös erittäin onnistunut. Tapahtumia ja tilaisuuksia oli ympäri Helsinkiä ja lisäksi useat ehdokkaat kiersivät tukiryhmineen ihmisten ovilla kysymässä mitä heillä on sydämellään. Kokemukset ovelta ovelle kampanjoinnista ovat olleet positiivia ja ihmiset ovat ottaneet meidät erittäin hyvin vastaan.

Share this content:

admin

Kommentointi on suljettu.

© Petteri Auvinen 2019